Защо не трябва да купуваме евтини дрехи

Защо не трябва да купуваме евтини дрехи

9 юли 2020
  • Сподели:

Евтините дрехи обикновено се правят в далечни страни, където обикновено с работниците не се отнасят добре. Собствениците на фабрики не обмислят проблемите на правата на човека и често наемат деца. Заплатите са лоши, а условията още по-лоши. Използването на тази нископлатена работна ръка е начин производителите да намалят разходите си и да бъдат конкурентоспособни. 

 

Тъй като дрехите са необходимост за ежедневието, има смисъл да купувате удобни, дълготрайни дрехи, които предлагат възможно най-добрата възвръщаемост на инвестицията. Това означава ризи, панталони, рокли, поли, обувки и бельо, които продължават години, а не месеци. Не ни разбирайте погрешно, нямаме в предвид да харчите нелепи суми за облекло, а за сравнително добре направени дрехи с по-високо качество.

 

Облеклото в повечето случаи не е инвестиция. Вие не купувате дрехи, които ще се превърнат в скъпа винтидж екипировка след двадесет години (но ако това се случи, това е страхотно). По-скоро купувате дрехи, с които ще се чувствате удобно, ще изглеждате добре и те няма да се разпаднат на парченца в момента, в който ги сложите в пералнята.

 

Работата е там, че тези "изгоднo-евтини" дрехи всъщност не са толкова голяма сделка. Купуването на евтини дрехи може да е по-евтино в краткосрочен план, но това ще ви струва много повече през годините. По-скъпото облекло и дрехите, изработени от по-добри материали и по-добре шити - издържат по-дълго, изглеждат по-добре, по-удобни са, прилягат по-добре и ви карат да изглеждате и да се чувствате страхотно. Затова когато купувате дрехи, пропуснете евтините и посредствени в полза на добре направените дрехи, които издържат години.

 

Вижте детайла на дрехата, която харесвате; преди да се увлечете от покупката. Забележете стегнатостта на шева и усещането на материала. Проверете дали конецът здраво държи тъканта, като внимателно дръпнете шевовете.

 

Ние от Магазин ИМПУЛС смятаме, че облеклото е инвестиция в себе си. Направете проучване, преди да отворите чантата си и се стремете да напълните гардероба си с няколко универсални, издръжливи тоалети, които знаете, че ще обичате и пазите. Преди да купите, помислете;

 

• колко ще го нося?

• наистина ли ми харесва?

• изглежда ли добре на мен?

 

Ако следвате този наш основен съвет, вместо да се претоварвате с евтини, импулсивно-закупени боклуци, гардеробът ви ще се превърне в място на гордост, представяйки личния ви стил с ключови дрехи, които означават нещо за вас.

 

При нас в Магазин ИМПУЛС няма да намерите тениски от 3 лв. и дънки от 8лв., защото ние предлагаме на нашите клиенти нищо по-малко от най-доброто на изключително достъпна цена за всички. И смело заставаме зад името си и качествените неща, които предлагаме.


И на последно място бихме искали да добавим, че качествените тоалети сигнализират на другите, че се интересувате от външния си вид и презентация ... и сте готови да положите усилия, за да го покажете. 

 

А споменахме ли, че те пестят пари в дългосрочен план?