Защо да изберете IMPULSE за любим спортен бранд?

Защо да изберете IMPULSE за любим спортен бранд?

15 февруари 2021
  • Сподели:

Защо да изберете IMPULSE за любим спортен бранд?


Нашата история реално започва още преди доста години, когато в юношеска възраст си изкарвахме прехраната извън България и работехме за голяма Италианска фирма за производство на спортни стоки и аксесоари с обекти почти в цяла Италия. Тогава се докоснахме за първи път до индустрията на спортните облекла и аксесоари, до известната италианска педантичност и прецизен начин на работа, до изключително качествени материи, кройки и производствена техника.


Истината е, че модата е страст, изкуство, красота, стил. А ние си мечтаехме един ден да си направим собствен бранд, своя идентичност и да вложим маниакално внимание към детайлите. И така години наред ... докато един ден нашата мечта се сбъдна и в момента IMPULSE е един от най-бързо развиващите се спортни брандове в България със собствена линия спортни дрехи.

 

А когато правиш всичко с желание и много любов, успехът е в твои ръце. И трябва да се постараеш да го задържиш. Ние се стремим да съчетаваме три неща в нашата работа:

 

  • Качество - за нас то е водещ фактор във всяко едно отношение и не правим компромис с него. Изключително внимателно подбираме нашите материи, кройки и модели, за да сме сигурни, че клиентите ни получават нищо по-малко от най-доброто.

 

  • Лоялност - както не веднъж сме казвали, нашите клиенти са нашето вдъхновение и на тях дължим всички наши успехи досега. По този повод ние никога не изоставяме клиентите си и те винаги могат да разчитат на нас за съвети при избора на размер, материя, подходящ модел ... и изобщо на всичко свързано с модата (и не само).

 

  • Яснота - може би вече сте се убедили, че във всичките ни отношения с вас (нашите клиенти) ние сме напълно открити и искрени, както по отношение на цени и срокове, така и по отношение на бъдещи проекти, планове и всичко свързано с нашата марка. Ние просто изпълняваме всички наши обещания.

 

 impulse_sport1

 

Колкото до нашите спортни облекла - в тях ще намерите нещо повече от качествени материи и кройки, ще намерите нашата креативност, лично отношение към детайлите и иновативен дизайн. Бихме искали клиентите носещи нашите спортни облекла да се чувстват специални.

 

 

И така ... на въпросът "Защо да изберете марката IMPULSE", бихме отговорили така:

 

  • защото за нас най-ценните сте вие, нашите клиенти;

  • защото нашият екип ще ви предложи любезно и професионално обслужване и с удоволствие ще ви помогне да направите правилния избор на дреха, стил, материя или съчетание;

  • защото смятаме, че притежаваме всички необходими качества, с които да спечелим ВАС и то в дългосрочен план.   

 

impulse_sport2


Какво ни прави специални?

 

Това, че винаги се стремим да продаваме не просто дрехи и обувки, а качествени и специално подбрани актуални модели, дизайни и материи, с които ВИЕ може да се гордеете, че наистина изглеждате перфектно. А ние ще продължим да ви радваме с отлично обслужване, премиум продукти, стойност при покупките и много отстъпки. Знаем, че го заслужавате.

 

impulse_sport4


Това е нашата история, разказана накратко. Любовта ни към модата е онзи импулс, който "разпалва" огъня във всеки един от нашия екип ... и който импулс придава стойност и смисъл на всичко, което правим.

 

impulse_sport3Благодарим ВИ, че сме част от вашето ежедневие и част от най-специалните ви моменти и спомени. Обещаваме ви никога да не ви разочароваме, да ставаме все по-добри и по-добри, да създаваме спортни облекла, които да вдъхновят все повече хора с неповторим стил. Защото всички наши успехи дължим на ВАС - нашите любими клиенти.С пожелание от целият наш екип: Бъдете здрави, обичани и красиви!