Цветовете на лятото 2022г

Цветовете на лятото 2022г

23 юли 2022
  • Сподели:

Представяме ви цветовете на лято 2022г. Те са изключително елегантни и екстравагантни и варират от слънчево жълто до цъфтящо розово. Силни нюанси, с които лятото ще бъде весело и сияещо с модерни цветни рокли.

 

  • ЖЪЛТО

Както всички знаем, цветът на лятото за 2022 г. е изкрящо жълтото. Жълтият цвят определя слънчевата природа и представлява изящество, дълбоко чувство и замисленост. Този цвят е идеален за изпълнен със слънчева светлина ден.

Екстремно жълтият цвят е послание за вдъхновение и ни дава гъвкавост.

 

yellow

 

  • РОЗОВО

Розовото е един от най-привлекателните цветове. Модните цветови тенденции за лято 2022 г. идват в различни негови нюанси. Дамското облекло в неоново розов цвят също е идеално за лятна визия. 

 

pink

 

  • МАНДАРИНА

Цветът "мандарина" помага да привлечете хората около вас. Подобрете външния си вид това лято като облечете оранжево облекло за вашия щастлив ден. Тази година много международни дизайнери показаха колекцията си, като преобладаваха мандаринови нюанси. Изберете нюанси на мандарината като кафяво-оранжево, ръждиво-оранжево и т.н. 

 

mandarite

 

  • ЛИЛАВО

Модерен цвят, който носи същата нежност и очарование като виолетово-розовото. Притежава гладко и охлаждащо усещане, поради което е известно с комфорта си в горещи сезони. В днешно време присъства в най-луксозните летни модни стилизации. 

 

purple

 

  • АКВА

Цветът "AQUA" е известен с най-готиното си усещане и изящество в цялата природа. Носи полъх на растение и океан в зелено-сини нюанси. Това лято този цвят е задължителен в гардероба ви, за една очарователна визия. Той е идеален нюанс за топлите летни дни и за да добавете грация към вашия стил.

 

mint

 

  • МЕДЕНА ГОРЧИЦА

Този така желан и харесван от всички цвят означава изтънчен външен вид. Освен това е идеален е за ежедневни костюми или пролетно-лятно облекло. Отличава се със страхотна свежест, която пасва добре на цветовите модели на лято 2022г. Носете в този цвят рокля или топ с интересни щампи с отворени рамене, усетете нивото на комфорт.

 

honey

 

  • ОРАНЖЕВО

Портокаловият цвят е създаден специално за летния сезон. Има свежо и прохладно усещане в оранжево-жълтия нюанс. Повярвайте ни този цвят е феноменален и никога не излиза от мода. Оранжевото е възхитителен нюанс за всеки сезон. Похвалете се с външния си вид това лято, като облечете рокли с щампи на цветя.

 

orange