ТОП 5 Безплатни приложения за смартфон, които ще улеснят живота ви (Част 1)

ТОП 5 Безплатни приложения за смартфон, които ще улеснят живота ви (Част 1)

20 декември 2020
  • Сподели:

ТОП 5 БЕЗПЛАТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА СМАРТФОН, КОИТО НИЕ ОТ ИМПУЛС ИЗПОЛЗВАМЕ И ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМЕ ДА ИЗПРОБВАТЕ (1-ВА ЧАСТ):

 

1. Microsoft To Do - наше любимо приложение за управление на задачи, което ще ви помага да управлявате ежедневието си. Създавате списъци за пазаруване или задачи, правите бележки, планирате събитие или да задавате напомняния, за да улесните живота си и да се съсредоточите върху важното за вас.
 
Изтегли за Android: https://bit.ly/38hKg4x
Изтегли за iOS: https://apple.co/3aowJeg
 
 
2. MOLDIV - многофункционалният фоторедактор, който предлага всичко, което можете да пожелаете във фотографията. Това е професионалният фоторедактор, който задоволява всички - от начинаещи до професионалисти. Лично според нас едно от най-добрите приложения за колажи, редакция и ефекти!
 
Изтегли за Android: https://bit.ly/3mDy96V
Изтегли за iOS: https://apple.co/3myG1Xq
 
 
3. pCloud - с него можете да съхранявате и споделяте важните си файлове от множество устройства в едно красиво и интуитивно пространство за съхранение в облак. При регистрирането ще ви предостави10 GB БЕЗПЛАТНО облачно съхранение!
 
Изтегли за Android: https://bit.ly/2KF3Tvg
Изтегли за iOS: https://apple.co/2Wxjtf3
 
 
4. InShot - Професионални функции за редактиране на видео. С лекота може да създавате HD клипчета с ефекти и музика, да редактирате видео за YouTube, Instagram, Tik Tok, Facebook, Messenger, Whatsapp, Twitter и др.
 
Изтегли за Android: https://bit.ly/3mFNG6A
Изтегли за iOS: https://apple.co/3h0N2zf
 
 
5. Happy Color (Игра) - Цветни, спиращи дъха снимки за оцветяване чрез цветове отговарящи на различни числа! Изключително интересна и забавна игра. Над 10 000 безплатни снимки на теми: животни, места, Disney, Marvel, спорт, цветя и много други. Подходяща за подрастващи деца и възрастни.
 
Изтегли за Android: https://bit.ly/2KAVskG
Изтегли за iOS: https://apple.co/2WuHxiP
 
 
Фейсбук страница: impulsebg.shop
Инстаграм: shopimpulsebg