Полицейските коли в Дубай

Полицейските коли в Дубай

24 юни 2021
  • Сподели:


Ако си мислите, че ще се измъкнете лесно от полицията в Дубай с вашия супер-автомобил, повярвайте ми това е голяма грешка. Дубай има огромно количество суперавтомобили, които могат да ви накарат да полудеете! Дори изоставените коли в Дубай имат супер автомобили сред тях. Днес ще ви представим едни от най-лудите автомобили от колекцията им!

 

bugatti-veyron


Bugatti Veyron
Колата, която виждате по-горе, държи световен рекорд, че е най-бързата полицейска кола на планетата - 408 км/ч!

Е, това не би трябвало да ви изглежда толкова изненадващо, защото Дубай вече има многобройни суперавтомобили по пътищата, така че полицията определено се нуждае от такъв!

 

 

lamborghini-aventador

 

Lamborghini Aventador
Говорейки за скорост, не можете да си представите нищо по-безумно от това да имате двигател V12 с мощност 691 к.с. сред полицейските превозни средства! Автомобилите на полицията в Дубай имат Lamborghini Aventador, който може да премине от 0-100 само за 3 секунди и има максимална скорост от почти 350 км/ч! Това със сигурност е една от най-лудите коли, които бихте виждали в колекция от полицейски превозни средства! 

 

 

ferrari-ff

 

Ferrari FF

Този модел изглежда доста по-различно от останалите сред полицейските коли в Дубайи и по-различно от това, което Ferrari обикновено произвежда. Ferrari FF е сред малкото 4-местни автомобили в колекцията от коли на полицията в Дубай, която може да премине от 0-100 само за 3,7 секунди!

 

 

bmw-i8

 

BMW i8
Освен че вози всички онези лоши хора в града, този хибрид позволява и на полицията в Дубай да спести няколко дирхама на бензиностанцията! BMW i8 се присъедини към автомобилите на полицията в Дубай през 2015 г. и работи в най-добрата си форма до днес. Той има двигател, свързан с два електрически мотора, които генерират 357 к.с. и може да направи 0-100 спринт само за 4,2 секунди!

 

 

ford-mustang

 

Форд Мустанг
Лудата колекция на полицията в Дубай разполага с автомобилите, които всеки патрулен екип желае! Продължавайки списъка ни с колите на полицията в Дубай, имаме Ford Mustang. Въпреки че не е толкова бърз, колкото останалите в списъка, със сигурност се нуждаеше от споменаване, защото Mustang е удоволствие на любителите на автомобилите и с добавянето му в бяло-зеления флот, Mustang придоби статута си на един от най-скъпите полицейски автомобили в света!

 

 

audi-r8

 

Audi R8 V10
Audi R8 V10 Plus толкова впечатли полицията в Дубай, че купи два от тях! Да, чифт R8 бяха добавени към колите на полицията в Дубай заедно с чифт Audi Q7. R8 споделя своя двигател с Lamborghini Gallardo и може да направи 0-100 спринт за по-малко от 4 секунди!

 

 

mclaren

 

McLaren MP4-12C
Автомобилите на полицията в Дубай получиха ново попълнение в своя автопарк през 2013 г. Колата, добавена тогава, беше тази, която виждате по-горе. McLaren MP4-12C е първият сериен автомобил, проектиран и построен от McLaren и първият им сериен автомобил от McLaren F1, който е произведен през 1988 г. за последен път. Тази кола беше пусната на пазара през 2011 г. и имаше 3,8-литров V8 двигател с два турбокомпресора. Дубайската полиция купи тази суперкола през 2013 г. и тя обслужва нацията с максимална скорост от над 320 км / ч!

 

 

mercedes-benz-amg

 

Mercedes Benz SLS AMG
Изискват ли полицейските коли врати с чайка? Е, всички богати държави преразглеждат решенията си, след като полицията в Дубай вкара Mercedes Benz SLS AMG! Заедно с всички визуални елементи, този суперавтомобил има 6.3 литра V8 с мощност 539 конски сили, което е достатъчно, за да хване всеки! Mercedes Benz SLS AMG е един от най-практичните суперавтомобили, създавани някога!

 

 

ghiath-beast

 

Джип Ghiath Beast Patrol
Това е един от най-модерните патрулни SUV, които бихте забелязали в света. Ghiath може да разпознае превозните средства, проследявани от полицията в Дубай и има комуникационна система, която го свързва директно с командната оперативна зала. Тази патрулна кола 4 × 4 е сред колите на полицията в Дубай и е построена от W Motors, производител на Lykan Hypersport.

 

 

tesla

 

Тесла Кибертрък
Освен всички суперавтомобили, които сте виждали в горната колекция, Дубайската полиция наскоро отново беше в новините на Tesla Cybertruck за техния флот! Дубайската полиция винаги е водила преговори за своя автопарк, а Cybertruck е най-новото попълнение във флота, което те вече са поръчали предварително. 

 

 

aston-martin

 

Aston Martin One-77

Aston Martin One-77 беше лимитирана серия от само 77 автомобила, като всяка струваше над 1,79 милиона долара. С монококово шаси от въглеродни влакна, 7,3-литров V12 мелник с атмосферно пълнене, който изхвърля 750 коня, и леко алуминиево тяло, това прави 0-60 mph за 3,7 секунди. Това е красива и рядка кола, а полицията в Дубай са горди собственици.

 

 

smart

 

Eco-Mini

Супер сладък едноместен автомобил, екологичният мини автомобил на полицията в Дубай e използван за преследване на антисоциални елементи по оживени и тесни улици като Дейра и Найф. Тъй като е доста въртящ се глава, той също ще бъде използван като туристическа атракция в Дубай, докато патрулира наоколо, като запазва жителите и туристите в безопасност.