Модерни цветове за пролет/лято 2023

Модерни цветове за пролет/лято 2023

30 януари 2023
  • Сподели:

Пролетта и лятото са точно зад ъгъла, а с това идва и новата свежа цветова палитра за сезоните. Докато дизайнерите и модните къщи разкриват най-новите си колекции, можем да видим цветовете, които се прогнозира да бъдат популярни през следващите месеци. Ако искате да обновите гардероба си, включването на тези модерни нюанси е чудесен начин да започнете.

 

Ултравиолетово:

Този наситен, тъмно лилав оттенък се очаква да бъде голяма цветова тенденция тази пролет и лято. Това е смел и поразителен цвят, който може да добави нотка драма към всяко облекло.

 

Корал:

Този топъл, розово-оранжев цвят е перфектен избор за по-топлите месеци. Добавя поп цвят, без да е прекалено завладяващ.

 

Лимонено жълто:

Ярко и весело, лимонено жълтото е страхотен цвят, който да добавите към гардероба си. Идеален е за лятото и може да се комбинира с неутрални нюанси за свеж и модерен външен вид.

 

Лавандула:

Това меко, бледо лилаво е идеален цвят за пролетта. Това е чудесна алтернатива на традиционните пастелни цветове и може да добави нотка женственост към всяко облекло.

 

Маслинено зелено:

Това земно, приглушено зелено е чудесен избор за тези, които търсят по-ненатрапчив цвят. Това е универсален цвят, който може да се комбинира с неутрални нюанси за ретро външен вид или с други смели нюанси за по-модерна атмосфера.

 

Бежово:

Бежовото не се ограничава до неутрални тонове, този сезон можем да намерим бежово с различни нюанси като карамел, пясък и тъмнокафяво, което го прави идеален цвят за смесване и съчетаване с други нюанси.

 

В заключение, това са някои от цветовите тенденции, които се очаква да бъдат популярни през предстоящия пролетно-лятен сезон. Независимо дали искате да добавите щрих цвят към гардероба си или просто искате да актуализирате външния си вид, включването на тези нюанси е страхотно начало. Така че, експериментирайте с тези цветове и се забавлявайте с модата.

 

Източник: impulsebg.com