Моден хороскоп за 2021г.

Моден хороскоп за 2021г.

5 януари 2021
  • Сподели:

Моден хороскоп за 2021г.

 

Често ли сте се чудили какво да облечете, за да направите най-добро впечатление? Ако ви кажем, че вашата естетика е написана в звездната карта? Накратко, чувството ви за стил не е случайно. Всъщност можете да използвате тази информация, за да подобрите качеството на живота си, да изберете подаръци за любимите си хора, да предложите на приятелите си за модни битове и да разгледате най-новите тенденции, за да изберете най-доброто за вас. Готови ли сте за вашия моден хороскоп?

 

 

МОДЕН СТИЛ ОВЕН 


Безспорно е, че червеното - цветът, обозначаващ управляващата ви планета Марс - е най-добрият цвят за вашето огнено разположение. И винаги, когато се обличате за специален повод, червеното или нюанс от него в идеалния случай трябва да бъде в менюто. Червеното е силен изявен цвят и може да не успеете да го носите всеки ден, но може да бъде постоянна част от вашия гардероб по безброй начини във всекидневното си обличане - добавете аксесоар, щипка за коса, колан, чанта или обувки. Като цяло трябва да се стремите да се обличате в неща, които ви помагат да проектирате огромните резерви от енергия и ентусиазъм, които притежавате. Това ще бъде най-добрата мода на Овена!

 

 

МОДЕН СТИЛ ТЕЛЕЦ Ако говорим за Телец, асоциация с човешката анатомия, вашият знак се свързва главно с шията, гърлото и горните части на тялото. Следователно всеки акцент върху тези части на тялото с вашите модни изявления ще ви помогне да спечелите максимално и най-благоприятно внимание. Плюс това, вашият знак, управляван от Венера, е чувствен по природа, което означава, че всичко, което има меко, луксозно усещане и ви позволява да проектирате подобно изображение, значително ще подобри вашето настроение и увереност. Различните типове деколтета, шапки, вратовръзки, шалове, палантини, болеро, рамене и дори колани ще бъдат отлични аксесоари за вашите тоалети. Що се отнася до рокли и тоалети, изберете коприна и използвайте много свежи цветове. Въпреки че сте силен знак, ще ви отиват флорални щампи, меки материи и пастелни цветове.

 

 

МОДЕН СТИЛ БЛИЗНАЦИ


impulse_gemini


Ще трябва да опитате и експериментирате с разнообразие от цветове, материи, стилове и аксесоари. Живите цветове съответстват на вашата жива персона! И все пак, бъдете внимателни, тъй като може да имате тенденция да прекалявате или да смесвате твърде много неща в движение. Най-вероятно ще изпитвате страст към аксесоари като чанти, гривни, пръстени, часовници и т.н. Прави впечатление, че повечето Близнаци чувствате, че комфортът надхвърля стила и затова винаги трябва да търсите удобни и модерни дрехи. Вашето свободно настроение ще намери страхотен израз в цветове като оранжево, жълто и ярък неон, както и в стилове като фънки, спортни дрехи и дори къси рокли.

 

МОДЕН СТИЛ РАК


impulse_crab


Луната управлява знака на Рака и затова бели, сиви и сребърни нюанси намират специално предпочитание в света на Рака. Тези цветове са благоприятни и за вас, защото придават известно спокойствие на вашите бурни емоции и уязвима чувствителност. Перлите са обичани от повечето Раци и затова трябва да ги включите - истински или имитация - под някаква форма в дрескода си. Рокли, които напомнят на реколтата, една отминала ера, също ще ви изглеждат страхотно. Дантелени и меки мрежи се носят добре от жените Раци, и те могат да ги добавят към своите женствени блузи, топове или поли до коляното. Мъжете от този знак са доста особени и като цяло са склонни да се придържат към своите изпитани стилове. Те се чувстват най-уверени в официални ризи, бели и фини цветове.

 

МОДЕН СТИЛ ЛЪВ


impulse_leo


Кралските лъвове са длъжни да имат звезден въздух и царствени вкусове. Слънцето е вашият владетел и затова свързаните цветове слънчево жълто, нюанси и на злато, мандаринено-портокалов цвят ви подхождат най-добре. Винаги, когато планирате да направите впечатление, обличайте се във вашия пищен стил и включвайте тези цветове. Те ще ви помогнат да разкриете естествения си възторг. Повечето пъти можете да сте сигурни, че ще грабнете погледите във всяка социална обстановка - тъй като на тези места вашият естествен усет е най-висок. Въпреки това, много от вас може да имат тенденция да се отпускат, когато става въпрос за ежедневно обличане. Въпреки това, във всеки случай, вашата колекция от рокли и дрехи ще бъде възхитителна и хората могат спокойно да се обърнат към вас, за да им помогнете да изберат умни неща. Повечето мъже Лъв са склонни да се придържат най-добре към неформалните, спокойни, но модерни дрехи, докато жените имат око за елегантните неща. 

 

 

МОДЕН СТИЛ ДЕВА


impulse_virgo


Девите първи и са изключително добре сглобени в почти всички сфери на живота, а облеклото, цветовете и стилът не се различават. Е, съвършенството е неуловимо и макар че повечето от вас полагат огромни усилия да бъдат добре оценени по всяко време, не бива да се стресирате прекалено много за нищо. Вашият елемент Земя ви привлича към естествени тъкани като памук, лен и др. Също и към земни, плътни цветове, които между другото също са практични и доста удобни за носене - нещо, на което много се възхищават хората от вашия знак. По този начин, дълбоките горски зелени, кафяви, бели и бежови цветове намират специално място в гардероба ви - а защо не - вие ги носите толкова добре. Освен това стилът на облекло на Дева е просто най-добрият! В аксесоарите часовниците и интелигентните бижута обикновено вкарват точки пред други неща за повечето Деви.

 

 

МОДЕН СТИЛ ВЕЗНИ


imulse_libra


Венера е вашият владетел, а очарованието е като вашата втора кожа - следователно стилът ви идва доста естествено. И може да ви задържи доста добре, при условие че го използвате във ваша полза. Може да се изгубите твърде много в други неща и да забравите дрехата за известно време, но никога не сте далеч от добре прилепнала, отлична, привличаща вниманието и успокояваща класика. Изборът ви е много елегантен и повечето хора могат лесно да разчитат на вашите съвети, когато става въпрос за цветове, кройки и тенденции. Много от вас обичат да носят нови дрехи, което обикновено се вижда от огромните ви колекции и затова роклите и аксесоарите са най-добрите подаръци за вас. Всички цветове подхождат на вашата очарователна персона, тъй като имате подходящата хватка да ги носите, но розовите, пастелните, сините и перлените цветове са най-добрите. Дантела, брокат, ръчни тъкани неща ще намерят специално благоволение при вас.

 

 

МОДЕН СТИЛ СКОРПИОН


impulse_scorpio


Скорпионът е чувствен знак, управляван от тъмния Плутон. И така, в тъмния, мистичен и потаен свят на Скорпион, най-дълбоките цветове на бижута и чувствените, секси стилове облекло намират много приложение. Всички бижута, особено в най-дълбоките червени и черни цветове, всъщност са изключително подходящи за вас. Повечето Скорпиони са много привлекателни естествено и затова всички усилия, положени от вас за подобряване на този природен дар, ще ви помогнат да постигнете невероятни резултати. Вашият знак е и този, който може да носи опушен, привличащ вниманието грим най-добре - така че, винаги можете да експериментирате с тъмни, облицовани очи или цветна спирала, ако това е в съответствие с вашия тон на тена. В аксесоарите слънчевите очила с добро качество са задължителни за вас - и ако носите очила, можете също да опитате дизайнерски рамки и оцветени очила. Ще се чувствате допълнително уверени и ще се чувствате супер.

 

МОДЕН СТИЛ СТРЕЛЕЦ


impulse_sagittarius


Вашият свободен, скитащ дух ви помага да експериментирате със стилове, тенденции и облекло както никой друг знак и трябва да го използвате във ваша полза. Повечето пъти обичате да носите най-новите тенденции и най-модерните кройки и цветове, но също така се препоръчва да обръщате голямо внимание на аспекти като чистота и хигиена. Прилепналите по форма облекла намират специално благоволение за вас, а също така сте склонни да имате специално предпочитание към определени елементи в гардероба си, които в крайна сметка повтаряте доста пъти. Не сте този, който да се тревожи за мненията на другите, често може да се разбунтувате в облеклото и избора си. Когато правите това, което обичате най-добре - да бъдете на открито или да пътувате, обичате бандани, спортно облекло, сандали с отворени пръсти, щампи, къси бохемски дрехи и шикозни поли / клинове / дънки. Наситено червени, величествени лилави, розови, морско-сините са много обичани и ви подхождат най-добре. Също така сте склонни да имате умение да носите добре кичозното облекло.

 

 

МОДЕН СТИЛ КОЗИРОГ


impulse_capricorn


Като мълчалив, искрен и мрачен носител на Зодиака, вие сте склонни да бъдете доста консервативни и традиционни в избора си на мода и предпочитате да се придържате към изпитаните. Това обаче не означава, че постигате ниски резултати в отдела за облекло - всъщност може да сте един от малкото хора във вашия кръг, които биха се оказали добре облечени почти винаги. Работата, прекалено амбициозността и песимизмът ви обаче могат да поемат вашата ревност за ежедневно обличане и може да се окажете скучни, мрачни или небрежни във вашия стил. Естественото ви чувство за елегантност и изящество обикновено е много високо и по този начин трябва да се възползвате от този подарък. Сатурн, вашият зодиакален владетел, ви дава специално предпочитание за цветове като черни, сиви и бели, но вашият елемент Земя също ви кара да се обличате в бежови нюанси. Жените Козирог са склонни да обичат сари и драпирани поли, докато мъжете предпочитат да се придържат към официалните ризи и вратовръзки.

 

 

МОДЕН СТИЛ ВОДОЛЕЙ


impulse_aquarius


Няма недостиг на стилове на облекло, тенденции и кройки за модерния, свободомислещ Водолей. Обикновено сте надарени със способността да носите всякакви стилове и категорично противоположни тенденции на обличане - така че Водолеите биха харесали плетива тъкани с ръчен стан, колкото и оскъдни намачкани рокли . Шикът също е много обичан от вас, както и ежедневното обличане. Предмети от облеклото като модни тениски, дънки с широки крачоли, къси панталони, хипстърски, мъхести поли, горнища на раменете са много обичани, а аксесоари като обеци обръч, висящи накити, сребърни гривни, цветни, флорални накити, дълги ботуши са добре носени. Вие също обичате да украсявате ръцете и краката си и по този начин обичате да събирате лакове за нокти в безброй цветове и луксозни кремове за ръце. Що се отнася до цветовете, не бихте искали да се ограничавате до няколко - тъй като обичате всички цветове и вярвате, че животът може да бъде толкова многоцветен и флуоресцентен, колкото го правите.

 

 

МОДЕН СТИЛ РИБИ


impulse_pisces


Мечтателните и чувствителни Риби са романтичните очарователи на Зодиака. Повечето Риби имат говорещи очи и могат да крадат сърца само с трептенето на миглите си или с показ на творческите си гении. Хладни, аква цветове като блус на морския живот, лазурно синьо, маслено зелено, лавандула и успокояващи бели или сребристи цветове са най-подходящи за вас и вашето спокойно поведение. Въпреки че вашият планетарен владетел Нептун също ще ви направи по-привлечени от тези цветове и наподобяващи вода, приливи и отливи, би било добре да експериментирате и с по-тъмни или по-ярки цветове. Меките, чувствени тъкани ви подхождат най-добре - всъщност никой не може да носи лепкави шифони или ултра-женствени, но традиционни мусулини по-добре от вас. Мъжете от вашия вид често са склонни да носят панталони върху меки кадифени якета, докато жените предпочитат удобни дрехи като памучни курти, плисирани поли и др. Можете да експериментирате с грим на очите, като обличате изразителните си очи с морски цветове. Никой не може да разтърси зодиакалния стил повече от Рибите! Продължавайте и завладявайте света!