Мода с ограничен бюджет

Мода с ограничен бюджет

24 януари 2023
  • Сподели:

За да изглеждате модерни не е задължително да обирате банка. Всъщност с малко креативност и правилните ресурси можете да изглеждате шикозно и стилно, без да харчите цяло състояние. Ето някои съвети и трикове за поддържане на тенденцията без прекомерни разходи.

 

1. Пазарувайте в магазини за втора употреба или обикновени магазини за дрехи. Често можете да намерите дизайнерски модели на много по-ниска цена от обикновено. Освен това, пазаруването втора употреба помага и за намаляване на отпадъците.

 

2. Възползвайте се от разпродажби и отстъпки. Следете за промоции и разпродажби в края на сезона, за да спестите не малка сума от офертите за дрехи и аксесоари. Доста от фирмите правят така нареченото "изчистване" на сезонните модели и могат да бъдат закупени на половин цена от реалната стойност.

 

3. Инвестирайте в класически, универсални артикули. Вместо постоянно да купувате и да експериментирате с нови модерни артикули, инвестирайте в класически такива, които можете да носите година след година. Добре ушит блейзър, чифт висококачествени дънки от деним или малка черна рокля могат да се носят по безброй начини.

 

4. Комбинирайте артикули от висок и нисък клас. Съчетаването на дизайнерски топ с чифт достъпни дънки или луксозна чанта с бюджетна рокля може да създаде стилна визия, без да се охарчите много.

 

5. Бъдете креативни с проекти „Направи си сам“. Персонализирайте обикновена тениска с боя или бродерия или превърнете чифт стари дънки в изрязани шорти. Такива креативни модели могат да придадат на вашия гардероб свеж и нов облик.

 

6. Допълнителни аксесоари! Вместо да харчите пари за нов тоалет, помислете за инвестиране в изящно бижу, шал или чанта. Тези елементи могат незабавно да актуализират всяка визия и да придадат характер на всяко облекло.

 

cheap_fashion

 

В заключение, да изглеждате модерно с ограничен бюджет е възможно, ако знаете къде да пазарувате и как да използвате правилните комбинации. Не забравяйте да инвестирате в класически, универсални артикули и аксесоари разумно. С малко креативност можете да останете в тенденция, без да харчите излишно.

 

Автор: impulsebg.com