Какво да носим със сиви дънки?

Какво да носим със сиви дънки?

2 декември 2020
  • Сподели:

Какво да носим със сиви дънки?

 

Сигурни сме, че всяко момче и момиче има поне един чифт дънки в гардероба си. Това е универсална дреха за всички поводи. А сега ще ви покажем с какво можете да носите сиви дънки.

 

СТИЛЕН НАЧИН ДА НОСИТЕ СИВИ ДЪНКИ


Сивите дънки са любими толкова, колкото сините, черните и белите. Независимо дали са въглено сиви или светло сиви дънки, те наистина са стилен избор. Ако сте се чудили какво да облечете със сиви дънки и искате да опитате, продължете да четете за съвети и идеи за стил.

 

Точно като сините дънки, сивите дънки се предлагат в най-различни цветове. Можете да изберете по-светъл цвят сиво или тъмен графит. Разбира се, по-тъмните нюанси ще бъдат по-ласкателни и по-лесни за носене. Ако търсите дънки за по втален изглед, стойте далеч от светло оцветените сиви дънки.

 

Сивото е неутрално, така че те трябва да съвпадат с много от нещата, които вече имате в гардероба си. След като научите какво да носите със сиви дънки, те могат да се превърнат в един от любимите ви цветове.

 

КАКВО ДА НОСИТЕ СЪС СИВИ ДЪНКИ


Стилен и небрежен аутфит от сиви дънки изчистени или на райета е един перфектен избор за уикенда или за среща с приятелка.

 

Може също да съчетаете тъмносивите си дънки с раиран пуловер с пайети. Единият цвят на ивиците е добре да съвпадат с цвета на дънките. Вариант също е едноцветен външен вид изцяло в сиво, сива шапка и сиви ивици на пуловера. За да останете в тъмните нюанси, допълнете сивото с черни ботуши над коляното и черна кожена чанта.

 

Велурените черни ботуши и пуловерът са подходящи за сезон есен-зима, но за лятото бихме ви препоръчали да смените раирания пуловер за раирана тениска и ботушите за плоски маратонки или сандали.

 

ДРУГИ ИДЕИ ЗА ОБЛЕКЛО НА СИВИ ДЪНКИ


За по-атрактивен външен вид съчетайте сивите дънки с мото яке, блуза с копчета и черни токчета.

 

Ако искате да носите сиви дънки в офиса, заложете на дънки-клеш вместо тесни и ги съчетайте с изрязан блейзър с дължина до талията и свежа бяла блуза. Завършете тоалета с любимите си обувки тип "френско деколте".

 

За шик, небрежен тоалет в петък, съчетайте сиви дънки с дизайнерска черно-бяла копринена блуза и лачени обувки с висок ток

 

Както можете да видите, има много начини да носите сиви дънки от елегантни до ежедневни. Надявам се, че тази публикация е отговорила на въпроса ви какво да носите със сиви дънки.

 

Източник: stylishlyme.com

Photo: drobotdean