Какви цветове да носим през есента

Какви цветове да носим през есента

28 август 2023
  • Сподели:

Докато лятото преминава в есен, природата рисува ново платно с нюанси на злато и наситено зелено. Съвсем подходящо е нашите гардероби да отразяват тази промяна, прегръщайки богатите и топли нюанси на сезона. Но към какви цветове трябва да се насочите, за да уловите наистина есента в облеклото си?

 

1. Земни кафяви и телесни цветове:
Есента е синоним на земните нюанси на кафявото. От наситен кестен до по-светъл тен, тези цветове могат да бъдат в основата на всеки есенен гардероб. Те са универсални, вечни и се съчетават добре с почти всеки цвят, което ги прави отлична основа за различни тоалети.

 

2. Богати червени цветове и бордо:
Помислете за ябълковите градини и листата, които се превръщат в огнен нюанс на червено. Включването на наситено червено и бордо може да добави нотка смелост и топлина към вашето облекло. Тези цветове излъчват изисканост, което ги прави идеални както за ежедневно облекло, така и за по-официални поводи.

 

3. Златни жълтици и горчица:
Уловете същността на златните есенни пейзажи, като добавите жълто и горчица към гардероба си. Тези нюанси могат да озарят всеки мрачен ден и да добавят щрих цвят към неутралните тоалети.

 

4. Маслини и горски зеленчуци:
Тъй като дърветата запазват наситените си зелени нюанси, а боровете се открояват в есенния пейзаж, нюансите на маслинено и горско зелено са задължителни. Тези нюанси са фини, но дълбоки, създавайки успокояващ ефект във всеки ансамбъл.

 

5. Moody Blues (наситено сини) и Teals (синьо-зелени):
Въпреки че не са първите цветове, които може да ви дойдат на ум за есента, наситено синьото и синьо-зеленото могат да предизвикат ранното настъпване на здрача или дълбоките тонове на ясно есенно нощно небе. Те служат като по-хладен контрапункт на иначе топлата есенна палитра.

 

6. Огнен портокал:
Може би типичният цвят на есента, огненият портокал отразява тиквените лехи и вечерния хоризонт. Това е жив нюанс, който улавя топлината и уюта на сезона.

 

Аксесоари през есента:
Не забравяйте за аксесоарите. Златните бижута допълват прекрасно топлите тонове на сезона. Шалове, шапки и чанти във вашата есенна цветова палитра също могат да свържат перфектно един тоалет.

 

В заключение, есента предлага богат гоблен от цветове, които са едновременно успокояващи и елегантни. Като включите тези нюанси в гардероба си, вие не само оставате на мода, но и хармонизирате с естествения свят около вас, като наистина въплъщавате същността на сезона.

 

Автор: impulsebg.com