K by Dolce & Gabbana Парфюм за мъже EDP - 50 ml

86,00 лв.

K by Dolce & Gabbana e мъжествен и харизматичен мъжки парфюм, лансиран от Dolce&Gabbana през 2019 година. Ароматът улавя същността на един мъж в неговата стихия. Той е кралят на своето ежедневие. Следва собственият си път, но поставя над всичко грижата за семейството и близките си.

 

Безкрайно очарователен, той не се страхува да покаже чувствеността си, като остава верен на корените си, спазва традициите, но и не отрича модерността.

 

За рекламната кампания Dolce&Gabbana избира италианеца Mariano Di Vaio. Съпруг, баща и предприемач, Mariano е безспорно най-добър избор за образът, който да представи K by Dolce & Gabbana.

 

Парфюмът е поместен в изсечена геометрична бутилка, чиято капачка е облечена в корона, покрита с частици от 24-каратово злато. На самата бутилка, коронованата буква „K“, изобразява символът на кралските особи с елегантна опростеност и поразителна съвременност.

 

В началото ароматната композиция се отваря с пищни цитрусови нотки и прясна хвойна. Енергичният им синтез ободрява сетивата и вдъхва желание за живот в началото на всеки нов ден.

 

Сърцето е запалено от градински чай и кехлибарени акценти, смесени с хрупкав здравец и лавандула, които усилват мъжката енергия.

 

В основата ароматът се разгръща сред прелестни гори от къдрово дърво, земен ветивер и сладко пачули с пикантен привкус.

  • Ароматни съставки

Цитрусови нотки, червен портокал, лимон, плодове от хвойна, бахар, градински чай, здравец, лавандула, кедър, ветивер, пачули.

 

* Парфюмът е 100% оригинален, с гарантирано качество и произход!

За нея

Избрани модели дамски модни изкушения.

разгледай тук

За него

Спортни модели за всеки вкус и стил

разгледай тук