За нас

За нас

Ние от IMPULSE притежаваме всички необходими качества, с които да спечелим ВАС - нашите любими клиенти и то в дългосрочен план. Ние сме магазин за спортни стоки, дрехи, модни аксесоари и козметика. Нашият физически магазин се намира точно в идеалния център на града и предлагаме огромно разнообразие от висококачествени козметични продукти на световни производители, тениски, дънки, маратонки и много други модни аксесоари на конкурентни цени, като гарантираме за тяхното качество, изработка и уникален дизайн. Всяка седмица имаме страхотни промоционални оферти.
 
Всички, които нямат възможност да ни посетят може да пазаруват и онлайн на нашия интернет сайт: www.impulsebg.com , където ежедневно обновяваме нови продукти, промоции, оферти, както и изключително интересен БЛОГ с авторски статии, много ценни съвети и стойностни публикации.
 
И не на последно място искаме да БЛАГОДАРИМ на вас, нашите лоялни клиенти. Дължим всички наши успехи на ВАС и на вашата подкрепа и доверие в Магазин ИМПУЛС. Какво ни отличава от другите ли? Това, че ние винаги се стремим да продаваме не просто дрехи и обувки, а качествени и специално подбрани актуални модели, дизайни и материи, с които ВИЕ може да се гордеете, че наистина изглеждате перфектно. А ние ще продължим да ви радваме с отлично обслужване, премиум продукти, стойност при покупките и много промоционални оферти. Знаем, че го заслужавате!
 
Заповядайте при нас! С Уважение: Екипът на ИМПУЛС Фешън
 
 
 
Instagram: shopimpulsebg