7 модни грешки, които да избягваме тази есен

7 модни грешки, които да избягваме тази есен

4 ноември 2022
  • Сподели:

След като изберем нашите есенни стилизации, които са най-подходящи за фигурата и стила ни на обличане, трябва да обърнем внимание и на начина, по който носим тоалетите си, за да избегнем няколко грешки, които могат да развалят външния ни вид.

 

От многото ежедневни есенни тоалети, които виждаме, повечето от тях споделят няколко общи неща. Първо, всеки от тях има „чувство за топлина“, което е подходящо за сезон есен-зима.

 

Второ, те обикновено са боядисани в цветове като червено , оранжево и жълто . Очевидно не е нужно да следвате тези правила, за да създадете една подходяща есенна визия, но те биха могли да помогнат за предотвратяване на всякакви неуспехи в гардероба.

 

За тези, които не искат да привличат намръщени погледи, ето няколко модни съвета, какво да избягвате, когато става въпрос за идеи за есенно облекло.

 

1. Пастелни цветове:

Бебешки блус и светло розово обикновено са запазени за пролетта и лятото. Интензивните червени и портокалови цветове са най-подходящи за носене през есента.

 

2. Поддържане на летен стил:

Направете пълна почивка от летния си гардероб до следващата година, като запазите само неутралните дрехи, които не крещят „лято“.


3. Рокли без чорапогащи:

Освен ако не носите много дълга рокля, мини роклите е най-добре да се носят с чорапогащи отдолу.

 

4. Избягване на кожени дрехи;

Кожата трябва да е задължителна част от есенния ви гардероб. Дори и да не е естествена кожа а имитация на такава, тя работи също толкова добре и перфектно се комбинира с дънки и джинси през студения сезон. Дори да сте фенове на жилетките, добавете едно кожено яке към есенния си стил.


5. Горнища с презрамки:

Голяма част от идеите за есенно облекло обикновено включват ръкави. Ако планирате да носите потник или по-плътен топ без ръкави, препоръчваме ви да носите отгоре риза за повече покритие.

 

6. Носене на къси панталони, вместо поли:
Миди полите страхотно модно допълнение, въпреки че не са толкова предпочитани от много жени. Скъсените панталони не са модерни и са още по-неподходящи. Избягвайте ги тази есен и носете къса миди пола, която наистина работи за вашата фигура.

 

7. Носене предимно на черни обувки:

Това е една от есенните модни грешки, които трябва да избягвате. Не се страхувайте да комбинирате кафяви обувки с всичките сезонни стилизации. Избягването на комбинацията от кафяво и черно е много остаряло модно правило, така че не се страхувайте да комбинирате кафява кожа или велур с черни панталони. Кафявите ботуши също са много добро допълнение към вашия есенен стил.