5 от най-популярните модни инфлуенсъри в Instagram

5 от най-популярните модни инфлуенсъри в Instagram

11 декември 2022
  • Сподели:

Instagram е чудесна платформа за откриване на най-новите модни тенденции и получаване на вдъхновение за вашия собствен гардероб. Но с толкова много модни инфлуенсъри може да бъде непосилно да знаете кого да следвате. Ето някои от най-популярните модни инфлуенсъри, които да следвате в Instagram:

 

1. Даниел Бърнстейн (@weworewhat): С над 3 милиона последователи, Даниел Бърнстейн е една от най-популярните модни инфлуенсъри в Instagram. Тя е известна със своите стилни streetsyle облекла и бански визии, както и с колаборациите си с топ модни марки.

 

2. Ейми Сонг (@aimeesong): Ейми Сонг е моден блогър, интериорен дизайнер и автор с над 6 милиона последователи в Instagram. Тя е известна със своя женствен и шикозен стил и често споделя модни съвети на своята страница.

 

3. Chriselle Lim (@chrisellelim): Chriselle Lim е моден инфлуенсър, стилист и основател на собствена линия дрехи. Тя има около 2 милиона последователи в Instagram и е известна със своя изтънчен и елегантен стил.

 

4. Негин Мирсалехи (@negin_mirsalehi): Негин Мирсалехи е моден блогър и инфлуенсър с над 7 милиона последователи в Instagram. Тя е известна със своя непринуден и шикозен стил и често споделя своите пътувания и модни вдъхновения на своята страница.

 

5. Камила Коелю (@camilacoelho): Камила Коелю е бразилска модна влиятелна личност и основател на собствена линия за красота. Тя има над 9 милиона последователи в Instagram и е известна със своя смел и цветен стил, както и с уроците и съветите си за грим.

 

Тези модни инфлуенсърки са не само стилни, но също така предлагат страхотни модни съвети и вдъхновение за всеки, който иска да подобри модната си линия. Последвайте ги и започнете да черпите идеи и за собствения си гардероб.