13 идеи за подарък на Свети Валентин

13 идеи за подарък на Свети Валентин

9 февруари 2022
  • Сподели:

13 идеи за подарък на Свети Валентин

 

Денят на влюбените традиционно се върти около романтични партньори, но не е задължително.

 

На този ден, независимо дали искате да покажете любовта си към вашия партньор, приятели или деца, можете да намерите добри идеи за подарък по-долу.

 

Събрахме асортимент от различни идеи, които дават на получаващия подарък да разбере, че ви е грижа, тъй като най-добрият подарък за Свети Валентин е нещо, в което сте вложили време и мисли.

 

 

1. Букет разкошни цветя - тъй като Свети Валентин има особено значение за дамите, един букет пролетни цветя или рози са чудесно допълнение към подаръка, който сте предвидили за празника. 

 

 

2. Бутилка хубаво вино - празникът все пак е двоен, по тази причина виното трябва да е червено, а и нали все пак говорим за любов. На българският пазар може да бъдат намерени страхотни червени вина за този повод, които по нищо не отстъпват на вносните такива.

 

 

3. Романтична вечеря - тук разбира се може да заложите на собствените кулинарни способности (ако имате такива) или да стреляте на сигурно, като изберете подходящ, любим ресторант на вашата половинка и да подарите една страхотна романтична вечеря на свещи, приятна музика и добра компания.

 

 

4. Парфюм - няма човек, който да не обича страхотните аромати и парфюми. Те са универсален подарък за всеки празник. Колкото до мъжката част, те винаги залагат на един аромат и купуват само него. Това е перфектния повод да му подарите една голяма разфасовка от неговия любим парфюм.

 

 

5. Бижута - те са нещо, което може да носите всеки ден и да ви напомнят за любимия човек. Часовник, гривна, обеци, висулки, пръстени, които може да символизират много неща и ще оставят приятни спомени през годините.

 

 

6. Сладкиши - кутия красиво опаковани шоколадови бонбони или ягоди потопени в шоколад, са нещо на което едва ли може да устои вашата половинка, дори и да следи стриктно за калориите и формата си.

 

 

7. Секси бельо - 85% от мъжете предпочитат вместо материални подаръци, тяхната любима да се появи пред тях със ново секси бельо. А те определено ще оценят старанието. Добра комбинация към еротичното бельо може да бъде страхотен парфюм например.

 

 

8. Почивка за двама - това е истински подарък придружен отново с приятни емоции, хубаво вино, приятна компания ... и само вие двамата.

 

 

9. Чаша с надпис - това е подарък, който ще напомня на вашата половинка за вас, всеки път когато си пие кафето, чая или каквато и да е друга напитка. Вместо надпис може да поръчате ваша обща снимка на чашата или някое оригинално послания към нея / него.

 

 

10. Дреха - тук трябва добре да познавате половинката си, за да знаете предпочитанията, размерите и любимия стил на обличане. Но ако знаете всичко това, тогава любимо яке, риза, панталон, рокля, обувки или блуза, която знаете, че са харесали, а не са имали пари да купят е един уникален подарък и изненада за празника. 

 

 

11. Козметика - грижа за кожата, косата или брадата при мъжете. Може да комбинирате няколко продукта качествена, луксозна козметика, която ще изненада приятно вашата половинка и ще покаже колко харесвате това, че той/тя се грижи за себе си.

 

 

12. Книга - любим автор, жанр или поредица. Ако вашата половинка е книгоман, възползвайте се от това и подарете любим роман например или ако сте още по-смели, може да заложите на някой електронен четец на книги KINDLE, с който ще може удобно да си чете книжки.

 

 

13. Ваучер за екстремно преживяване - игра на Пейнтбол, стенно катерене, скок с бънджи, рафтинг и още подобни преживявания, ако половинката ви е любител на високия адреналин. Планирайте ги от по-рано и бъдете сигурни, че вашия подарък ще се помни цял живот.